Hotel dekat Bandara Sultan Mahmood

Hotel dekat Bandara Sultan Mahmood

Telusuri ratusan situs wisata sekaligus untuk cari hotel di Bandara Sultan Mahmood

Sultan Mahmood (TGG) - Kuala Terengganu, Malaysia
Lapor Masuk
Lapor keluar
Bandingkan KAYAK dengan |

Hotel Terbaik dekat Bandara Sultan Mahmood

Pelayanan
10,0
Lokasi
10,0
Kesepadanan nilai
10,0
Kebersihan
9,6
Kenyamanan
9,0
Keseluruhan 9,2 Hebat
Berdasarkan 68 ulasan
Pelayanan
10,0
Lokasi
10,0
Kesepadanan nilai
10,0
Kebersihan
9,6
Kenyamanan
9,0
Pelayanan
10,0
Lokasi
10,0
Kebersihan
9,7
Kamar
8,5

Kt Chinatown Lodge - Kuala Terengganu
Peringkat 1
9,2
Hebat 9,2
Berdasarkan 68 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 333.672

Lokasi
9,3
Pelayanan
8,8
Sarapan
7,8
Internet
4,7
Kamar
4,6
Keseluruhan 7,9 Bagus
Berdasarkan 1.910 ulasan
Lokasi
9,3
Pelayanan
8,8
Sarapan
7,8
Internet
4,7
Kamar
4,6
Lokasi
9,3
Pelayanan
8,8
Sarapan
7,9
Kamar
3,8
Suasana
2,8
Lokasi
9,2
Pelayanan
8,7
Sarapan
7,7
Kamar
4,0
Suasana
3,4
Lokasi
9,0
Pelayanan
8,8
Kamar
3,5
Kebersihan
2,4
Lokasi
9,3
Pelayanan
8,3
Makanan
6,4
Kenyamanan
4,8
Kamar
4,4

Hebat 10,0
Pro: Sangat bersih dan harga yang sangat berbaloi
Hebat 9,6
Pro: Lokasi yang sangat strategik Dan nasi dagang sedap
Kontra: Mini fridge Tak sejuk
Hebat 9,0
Pro: AIR UNTUK MANDI PANAS
Kontra: BAIKI PAIP AIR MANDI
Hebat 9,6
Pro: Hotel yang bagus untuk keluarga bercuti
Hebat 9,0
Pro: Sangat berpuas hati.Hotel dekat dengan bandar.
Bagus 7,1
Pro: Lokasi yang strategik dan mempunyai parking yang mencukupi.
Kontra: Bila saya pam air di tandas, air bertakung dan jadi banyak di dalam mangkuk tandas terlalu lama sebelum ia kembali ke keadaan asal- bilik 209
Bagus 7,5
Kontra: tuala mandi keras 'texture' kainnya
Grand Puteri Hotel - Kuala Terengganu
Peringkat 2
7,9
Bagus 7,9
Berdasarkan 1.910 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 464.239

Kebersihan
8,1
Comfort
7,9
Lokasi
8,2
Layanan
7,7
Staf
7,8
Keseluruhan 7,9 Bagus
Berdasarkan 414 ulasan
Kebersihan
8,1
Comfort
7,9
Lokasi
8,2
Layanan
7,7
Staf
7,8

Bagus 7,5
Kontra: Parking agak susah krn parking kategori awam... Siapa cpt dia dpt.
Dj Citi Inn Family Suite - Kuala Terengganu
Peringkat 3
7,9
Bagus 7,9
Berdasarkan 414 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 304.657

Internet
9,3
Makanan
9,0
Lokasi
9,0
Pelayanan
7,4
Kamar
6,2
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 1.607 ulasan
Internet
9,3
Makanan
9,0
Lokasi
9,0
Pelayanan
7,4
Kamar
6,2
Lokasi
9,1
Makanan
9,0
Pelayanan
8,0
Kamar
6,6
Lokasi
9,2
Pelayanan
7,5
Kamar
5,4
Kenyamanan
3,5
Fasilitas
2,1
Lokasi
9,1
Pelayanan
7,7
Kamar
5,3
Lokasi
8,6
Kamar
5,8

Bagus 7,5
Pro: location is good,near at pasar payang and paya bunga squre...
Kontra: sediakan parking yang cukup dan kemesraan staff terhadap pelanggan kurang memuaskan
Hebat 9,0
Pro: Sangat bersih, staff baik dan berbaloi dengan harganya
Hebat 8,3
Pro: Lokasi yg strategik . Dekat dgn pasar payang dgn berjln kaki. Mudah utk makan kerana terdapat banyak gerai makanan di depan hotel .
Bagus 7,9
Pro: Lokasi yg strategi hotel yg bersih..
Hebat 9,0
Pro: Dekat dengan pasar payang dan mudah cari tempat makan
Kontra: Tiada lif
Bagus 6,7
Pro: Dekat dengan pasar payang. Jalan kaki je pergi shopping kat pasar
Hebat 10,0
Kontra: Sgt puas hati..harga berpatutan
Hebat 8,3
Pro: Lokasi didalam bandar dekat dengan pasar payang, stesen bas & tempat makan...
Oke 5,0
Pro: Dekat dengan kawasan beli belah
Kontra: air cond tak kuat langsung..
Hebat 9,6
Pro: Lokasi dlm bandar dan senang untuk cari makan..
Kontra: Parking
Dj Citi Point Hotel - Kuala Terengganu
Peringkat 4
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 1.607 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 333.672

Pantai
10,0
Kenyamanan
8,4
Sarapan
8,0
Lokasi
7,9
Pelayanan
7,8
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 1.293 ulasan
Pantai
10,0
Kenyamanan
8,4
Sarapan
8,0
Lokasi
7,9
Pelayanan
7,8
Kenyamanan
8,4
Sarapan
8,0
Pelayanan
7,9
Lokasi
7,6
Makanan
7,3
Kenyamanan
8,3
Lokasi
8,2
Sarapan
8,2
Kamar
7,3
Kebersihan
4,5
Lokasi
7,8
Kamar
6,0
Kebersihan
3,7

Bagus 7,0
Pro: Makanan semuanya sedap
Kontra: Tandas perlu dibersihkan lagi. setaraf dengan hotel.
Bagus 7,5
Pro: pemandangan laut yang cantik
Kontra: sarapan kurang memuaskan
Hebat 8,0
Pro: Sarapan yang sedap, persekitaran yang bersih dan dekat dengan tempat tumpuan pelancong
Hotel Tanjong Vista - Kuala Terengganu
Peringkat 5
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 1.293 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 551.284

Pelayanan
9,0
Pantai
8,9
Kamar
7,3
Lokasi
6,7
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 336 ulasan
Pelayanan
9,0
Pantai
8,9
Kamar
7,3
Lokasi
6,7

Anjung Pantai Seberang - Kuala Terengganu
Peringkat 6
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 336 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 710.866

Kenyamanan
8,5
Kamar
8,2
Lokasi
7,5
Kebersihan
7,3
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 108 ulasan
Kenyamanan
8,5
Kamar
8,2
Lokasi
7,5
Kebersihan
7,3
Kamar
7,9

Asia Premium Hotel - Kuala Terengganu
Peringkat 7
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 108 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 406.209

Lokasi
7,8
Pelayanan
7,4
Internet
7,3
Kamar
6,5
Sarapan
5,5
Keseluruhan 7,7 Bagus
Berdasarkan 2.148 ulasan
Lokasi
7,8
Pelayanan
7,4
Internet
7,3
Kamar
6,5
Sarapan
5,5
Pelayanan
7,6
Lokasi
7,6
Kenyamanan
7,0
Kamar
6,5
Sarapan
5,8
Kenyamanan
7,7
Pelayanan
7,7
Lokasi
7,5
Kamar
6,1
Sarapan
5,3
Pelayanan
7,6
Kenyamanan
7,5
Kamar
6,0
Kenyamanan
7,9
Kamar
6,3
Sarapan
5,7

Hebat 8,0
Pro: lOKASI YG BAIK
Kontra: KOLAM MANDI YG TIDAK LUAS DAN TIADA UNTUK ANAK KECIL.
Bagus 7,9
Pro: Bfast besttt... Pool budak je kecik..
Kontra: So far the besttt cek in dekat hotel ni .. Insyallah nanti nak dtg lagi .. Semua terbaik.. Bfast pon best..
Bagus 7,5
Pro: Persekitaran
Kontra: Cerek air..poor..
Hebat 9,2
Pro: Good servis
Kontra: Parking tak memuaskan
Hotel Grand Continental Kuala Terengganu - Kuala Terengganu
Peringkat 8
7,7
Bagus 7,7
Berdasarkan 2.148 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 681.851

Lokasi
8,7
Kenyamanan
8,2
Kamar
7,4
Internet
5,6
Pelayanan
5,5
Keseluruhan 7,7 Bagus
Berdasarkan 486 ulasan
Lokasi
8,7
Kenyamanan
8,2
Kamar
7,4
Internet
5,6
Pelayanan
5,5
Lokasi
8,7
Kenyamanan
8,3
Kamar
7,0
Pelayanan
5,5
Kebersihan
5,4
Lokasi
8,8
Kamar
7,0
Pelayanan
5,8

Bagus 7,5
Kontra: Bagus ditengah bandar dan berhampiran dengan mesjid
Biasa 2,9
Pro: tidak menyediaka tuala
Kontra: staff tidak sopan
Hotel Yt Midtown - Kuala Terengganu
Peringkat 9
7,7
Bagus 7,7
Berdasarkan 486 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 464.239

Lokasi
9,8
Internet
9,5
Pelayanan
9,1
Kebersihan
8,4
Fasilitas
7,3
Keseluruhan 7,6 Bagus
Berdasarkan 507 ulasan
Lokasi
9,8
Internet
9,5
Pelayanan
9,1
Kebersihan
8,4
Fasilitas
7,3
Lokasi
9,9
Kebersihan
8,2
Kamar
6,7

Ming Paragon Hotel & Spa - Kuala Terengganu
Peringkat 10
7,6
Bagus 7,6
Berdasarkan 507 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 333.672

Lokasi
9,0
Sarapan
6,2
Pelayanan
6,0
Kenyamanan
5,8
Kamar
4,9
Keseluruhan 7,5 Bagus
Berdasarkan 1.499 ulasan
Lokasi
9,0
Sarapan
6,2
Pelayanan
6,0
Kenyamanan
5,8
Kamar
4,9
Lokasi
9,1
Pelayanan
6,7
Sarapan
6,5
Kenyamanan
5,9
Kamar
4,6
Lokasi
9,1
Kenyamanan
5,8
Pelayanan
5,6
Fasilitas
5,0
Kamar
4,4
Pelayanan
5,9
Kamar
4,0
Kebersihan
0,9
Kenyamanan
6,2
Kamar
4,4

Hebat 9,6
Pro: Suasana damai
Bagus 7,0
Pro: all kecuali aircon
Kontra: aircon tak sejuk.. sepanjang kami pasang aircon, air dr aircon menitik nitik.. lantai basah
Duyong Marina & Resort - Kuala Terengganu
Peringkat 11
7,5
Bagus 7,5
Berdasarkan 1.499 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 913.971

Pantai
10,0
Lokasi
9,3
Pelayanan
9,2
Internet
7,1
Kamar
6,4
Keseluruhan 7,5 Bagus
Berdasarkan 466 ulasan
Pantai
10,0
Lokasi
9,3
Pelayanan
9,2
Internet
7,1
Kamar
6,4
Kamar
5,1

Bagus 7,9
Kontra: Staff sangat sangat bagus.
Hebat 8,8
Pro: Semua terbaik.
Hebat 10,0
Pro: sangat puas hati
Ming Star Hotel - Kuala Terengganu
Peringkat 12
7,5
Bagus 7,5
Berdasarkan 466 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 464.239

Lokasi
8,7
Pelayanan
8,1
Kamar
6,7
Sarapan
5,6
Keseluruhan 7,4 Bagus
Berdasarkan 1.839 ulasan
Lokasi
8,7
Pelayanan
8,1
Kamar
6,7
Sarapan
5,6
Lokasi
8,6
Pelayanan
8,2
Kamar
6,4
Fasilitas
3,9
Kesepadanan nilai
8,9
Lokasi
8,6
Pelayanan
8,4
Kamar
6,0
Fasilitas
4,3
Lokasi
8,9
Kamar
6,4

Hebat 10,0
Kontra: Lokasi hotel yg menarik dgn permandangan indah, sarapan pagi yg memuaskan. Lokasi2 untuk dilawati berdekatan.
Hebat 10,0
Pro: Semua ok
Kontra: Siaran tv x jelas.
Bagus 6,3
Pro: Staff sgt sopan santun. Bilik bersih dan selesa. Betul2 dekat town. Dan menghadap sungai. Lokasi ok.
Kontra: Leceh seket sbb lobby dekat tingkat 2. Dan masa nk check in ambil masa yg lama.
Felda Residence Kuala Terengganu - Kuala Terengganu
Peringkat 13
7,4
Bagus 7,4
Berdasarkan 1.839 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 536.776

Pantai
10,0
Lokasi
8,4
Pelayanan
7,4
Kamar
6,0
Sarapan
5,9
Keseluruhan 7,3 Bagus
Berdasarkan 1.749 ulasan
Pantai
10,0
Lokasi
8,4
Pelayanan
7,4
Kamar
6,0
Sarapan
5,9
Lokasi
8,5
Pelayanan
7,8
Kamar
5,9
Fasilitas
4,0
Kebersihan
2,2
Lokasi
8,5
Pelayanan
7,8
Kamar
5,5
Fasilitas
4,1
Kebersihan
2,0
Lokasi
8,5
Kamar
5,4

Hebat 9,6
Pro: Sarapan terbaik
Kontra: Ada sedikit rambut di dalam toilet
Hebat 10,0
Pro: Lokasi hotel yang strategik. Berdekatan dengan tempat tarikan pelancong seperti Pasar Payang etc. Makanan (sarapan) sedap walaupun tak banyak pilihan tapi cukup berpuas hati sesuai dengan bayaran yang dikenakan.
Bagus 7,5
Kontra: Kemudahan tandas kurang memuaskan dan air terlalu perlahan utk mandi
Bagus 6,7
Kontra: Dekat dengan pasar payang dan juga jetty shah bandar.. semua ok.. tp air karat.. tersangat karat sampai keluar serbuk2 karat dekat paip air tu..
Hebat 10,0
Pro: Lokasi strategic.. berdekatan Pasar malam, bersebelahan muara sungai.. n water front
Bagus 7,5
Pro: Banyak pilihan buffet sarapan pagi yang lazat
Hebat 10,0
Pro: Dekat dengan tempat yg hendak di tuju
Kontra: No save parking available.
Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu - Kuala Terengganu
Peringkat 14
7,3
Bagus 7,3
Berdasarkan 1.749 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 551.284

Keseluruhan 7,5 Bagus
Berdasarkan 7 ulasan
Hotel Indah - Kuala Terengganu
Peringkat 15
7,5
Bagus 7,5
Berdasarkan 7 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 261.134

FAQ ketika memesan hotel dekat Bandara Sultan Mahmood

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Sultan Mahmood?

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Sultan Mahmood untuk malam ini?

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Sultan Mahmood untuk akhir pekan ini?

Bagaimana saya bisa menemukan hotel dekat Bandara Sultan Mahmood?

Saran penginapan di Kuala Terengganu?

Peta Hotel amat berguna dalam menemukan tempat menginap yang tepat di Kuala Terengganu, dengan cara menyajikan info seberapa dekat berbagai hotel ke tempat aktivitas utama

Bandara di Kuala Terengganu