Hotel dekat Bandara Kuantan

Hotel dekat Bandara Kuantan

Telusuri ratusan situs wisata sekaligus untuk cari hotel di Bandara Kuantan

Kuantan (KUA) - Kuantan, Malaysia
Lapor Masuk
Lapor keluar
Bandingkan KAYAK dengan |

Hotel Terbaik dekat Bandara Kuantan

Lokasi
9,6
Kenyamanan
8,4
Sarapan
8,4
Kamar
7,6
Pelayanan
6,4
Keseluruhan 8,5 Hebat
Berdasarkan 5.656 ulasan
Lokasi
9,6
Kenyamanan
8,4
Sarapan
8,4
Kamar
7,6
Pelayanan
6,4
Lokasi
9,5
Kenyamanan
8,6
Sarapan
8,4
Kamar
7,2
Pelayanan
6,2
Lokasi
9,7
Sarapan
8,5
Kenyamanan
8,2
Kamar
6,6
Pelayanan
6,6
Lokasi
9,6
Sarapan
8,6
Kenyamanan
8,6
Kamar
7,3
Pelayanan
6,8
Lokasi
9,4
Kenyamanan
8,6
Sarapan
8,0
Kamar
6,9
Pelayanan
6,3

Hebat 10,0
Pro: lokasi persis didepan mall jadi mempermudah mencari kebutuhan dan mencari makan pagi, siang maupun malam. kamar mandi bagus dengan shower dan bath tub terpisah. dikamar disediakan setrika dan meja setrika.
Kontra: untuk extra bed harusnya bukan hanya handuk dan air minum yg ditambah tapi juga gelas untuk minum kopi. dan hair dryer tidak otomatis tersedia, harus diminta dulu.
Bagus 7,5
Pro: depan mall
Kontra: tab kecil
Hebat 9,1
Pro: Good location
Hebat 10,0
Pro: Tempat yg strategik di tgh bandar.. bilik selesa,ada bilik mainan untuk anak anak..kolam mandi yg selesa dan bersih
Hebat 9,0
Pro: luv mee hoon + roti canai + nasi minyak
The Zenith Hotel - Kuantan
Peringkat 1
8,5
Hebat 8,5
Berdasarkan 5.656 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 1.299.277

Kesepadanan nilai
9,7
Pelayanan
9,6
Kamar
8,9
Kenyamanan
8,8
Makanan
8,7
Keseluruhan 8,5 Hebat
Berdasarkan 1.476 ulasan
Kesepadanan nilai
9,7
Pelayanan
9,6
Kamar
8,9
Kenyamanan
8,8
Makanan
8,7
Pelayanan
9,5
Kenyamanan
9,0
Kamar
8,7
Kebersihan
8,5
Sarapan
8,2
Pelayanan
9,7
Kenyamanan
8,8
Kamar
8,7
Lokasi
7,3
Pelayanan
9,7
Kamar
8,6
Kenyamanan
8,5
Pelayanan
9,7
Kamar
8,5
Kenyamanan
8,5
Lokasi
7,4

Hebat 9,0
Pro: Breafast
Kontra: None
Bagus 7,9
Pro: Sarapan sangat sedap dan bagus
Bagus 7,9
Pro: - Bilik mandi luas - tempat nyaman - sarapan sedap - reception mesra
Kontra: - wifi sangat mendukacitakan seperti tiada wifi - sediakan seperti tongkat untuk tingkap menghala ke sungai kerana tingkap jenis tolak ke atas.
Hebat 10,0
Pro: Hotel dkt dgn tempat makan....
Hebat 9,2
Pro: Best ..tq
Kontra: Saya sangat puashati ..
Hebat 9,6
Pro: valued for money..hotel lama, tapi hiasan dalaman moden..menginap time ramadhan..dekat dgn bazar & masjid negeri..hotel pun sediakan sahur..overall, hotel terbaik dalam kelasnya :)
Kontra: pembaziran air akibat pam tangki tandas rosak..kne tutup stop valve baru air berhenti
Hebat 10,0
Pro: 1. Murah 2.Bersih 3.Besar 4. Lokasi terbaik kedai makan banyak. Jalan kaki ja.. 5. Masjid dekat 6.Taman permainan dekat Next time..booking hotel ni ja
Hebat 10,0
Pro: Sangat memuaskan
Classic Hotel Kuantan - Kuantan
Peringkat 2
8,5
Hebat 8,5
Berdasarkan 1.476 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 324.819

Kesepadanan nilai
10,0
Suasana
10,0
Pelayanan
9,8
Kebersihan
8,8
Lokasi
8,8
Keseluruhan 8,1 Hebat
Berdasarkan 810 ulasan
Kesepadanan nilai
10,0
Suasana
10,0
Pelayanan
9,8
Kebersihan
8,8
Lokasi
8,8

Mega View Hotel Kuantan - Kuantan
Peringkat 3
8,1
Hebat 8,1
Berdasarkan 810 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 531.522

Kebersihan
9,3
Lokasi
8,3
Pelayanan
8,2
Kamar
8,2
Internet
8,1
Keseluruhan 8,0 Hebat
Berdasarkan 1.043 ulasan
Kebersihan
9,3
Lokasi
8,3
Pelayanan
8,2
Kamar
8,2
Internet
8,1
Lokasi
8,5
Kamar
7,8
Sarapan
7,3
Kenyamanan
7,3
Lokasi
8,3
Lokasi
8,2
Kamar
7,5
Kamar
7,8

Rocana Hotel - Kuantan
Peringkat 4
8,0
Hebat 8,0
Berdasarkan 1.043 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 782.519

Lokasi
8,7
Pelayanan
6,9
Internet
6,7
Fasilitas
6,6
Kamar
6,3
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 1.952 ulasan
Lokasi
8,7
Pelayanan
6,9
Internet
6,7
Fasilitas
6,6
Kamar
6,3
Kesepadanan nilai
8,8
Lokasi
8,6
Pelayanan
6,8
Fasilitas
6,7
Kamar
6,6
Lokasi
8,9
Pelayanan
7,3
Sarapan
6,1
Kamar
5,7
Sarapan
6,2
Kamar
6,1
Lokasi
8,9
Makanan
6,0
Sarapan
5,8
Kamar
5,0

Oke 5,0
Pro: The bed extra comfort
Kontra: Breakfast... Makanan yg hampir habis, lambat nk topup Ruang makan yg sempit dan jumlah perabot utk breakfast sikit berbanding dgn pelanggan...
Hebat 9,6
Pro: Receptionist mesra dan sntiasa memberi bantuan. Untuk harga yang dtawarkan. Berbaloi dengan service. Kedudukan Hotel strategic. Dekat dengan pusat Bandar.
Kontra: Toilet pump xkuat.. Air shower xpnas. Suam2 je. Bfast sangat minimal. 2hari menu yang sama.
Bagus 7,5
Pro: Thank you bantal bagi banyak dan empuk, mudah nk sendal anak tido haha.breakfast kari ayam terbaik
Kontra: ruang kecik, book seasons view kene pindah g ke v tetiba =0
Hebat 9,2
Pro: Breakfast yg sedap dan enak
Kontra: Semuanya ok
Bagus 7,5
Pro: Strategik location, menu breakfast pun sangat menarik berbaloi dengan harga
Kontra: Parking limited
Bagus 6,7
Pro: Lokasi dkat dgn shoping mall. Blik yang luas dn brsih.
Kontra: Aircond tdk dlm keadaan baik.
Seasons View Hotel - Kuantan
Peringkat 5
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 1.952 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 339.584

Kesepadanan nilai
9,2
Lokasi
9,0
Kebersihan
8,0
Suasana
7,8
Kenyamanan
7,6
Keseluruhan 7,8 Bagus
Berdasarkan 363 ulasan
Kesepadanan nilai
9,2
Lokasi
9,0
Kebersihan
8,0
Suasana
7,8
Kenyamanan
7,6
Kenyamanan
7,4
Kamar
6,2

Hebat 8,0
Pro: Ada pendingin hawa dan juga ada kipas, ada balkoni. Bersih.
Kontra: Tak ada meja untuk letak minuman. Tak ada peti ais.
Bagus 7,5
Pro: Berbaloi dengan harga selesa dan nyaman semua lengkap
Kontra: Nothing
OYO 89930 Golden Guest House - Kuantan
Peringkat 6
7,8
Bagus 7,8
Berdasarkan 363 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 280.526

Lokasi
9,3
Internet
7,7
Pelayanan
7,4
Sarapan
6,5
Kamar
5,8
Keseluruhan 7,5 Bagus
Berdasarkan 3.153 ulasan
Lokasi
9,3
Internet
7,7
Pelayanan
7,4
Sarapan
6,5
Kamar
5,8
Lokasi
8,7
Pelayanan
6,6
Sarapan
6,6
Kamar
5,5
Kebersihan
3,7
Lokasi
9,2
Pelayanan
7,5
Sarapan
6,2
Kenyamanan
4,6
Kamar
4,6
Lokasi
9,4
Pelayanan
6,9
Sarapan
6,5
Kenyamanan
4,5
Kamar
3,9
Lokasi
9,3
Pelayanan
7,6
Sarapan
6,5
Kamar
4,8
Kenyamanan
4,6

Bagus 7,9
Pro: sarapan sedap,banyak juga pilihan.
Hebat 10,0
Pro: Semuanya bagus dan sesuai, harap dapat dikekalkan harga sebegini.
Kontra: Adakan balkoni bagi bilik perokok (smoking room)..
Hebat 10,0
Pro: puas hati
Hebat 8,3
Pro: Banyak tempat perbagai makan berhampiran
Kontra: Tapak tempat simpan kereta tidak rata (tanah) tidak bertar
Hebat 10,0
Pro: Katil selesa. Ruang besar. Toilet bersih. Proses check in dan check out mudah. Location di bandar,strategik. Ada ruang parking free cuma agak terhad.
Kontra: Tidak banyak pilihan menu sarapan tapi bersesuaian dengan harga.
Bagus 7,5
Pro: Harga berbaloi
Kontra: Staf buka tutup pintu stor kuat sangat
Hebat 10,0
Pro: Lantai hotel berkarpet dan jugak kemudahan parking dan lif yang bagus
Bagus 7,9
Pro: Kemudahan yg disediakn seperti lift n iron... Breakfast n view yg owsome
Kontra: Bantal terlalu lembut, sampai ssh nk tidur
Bagus 7,0
Pro: Kwsn dekat dgn bandar.
Hotel Sentral Kuantan - Kuantan
Peringkat 7
7,5
Bagus 7,5
Berdasarkan 3.153 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 516.758

Pelayanan
8,8
Lokasi
7,6
Internet
6,0
Kenyamanan
5,1
Kamar
4,6
Keseluruhan 7,5 Bagus
Berdasarkan 497 ulasan
Pelayanan
8,8
Lokasi
7,6
Internet
6,0
Kenyamanan
5,1
Kamar
4,6
Lokasi
7,6
Kenyamanan
5,3
Kamar
4,2
Kebersihan
2,5
Kamar
3,9
Pelayanan
9,0
Kamar
4,7
Kamar
3,6

Bagus 7,9
Kontra: Air terlalu perlahan jadi agak susah untuk buang air
Sun Inns Rest House Kuantan - Kuantan
Peringkat 8
7,5
Bagus 7,5
Berdasarkan 497 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 265.761

Lokasi
9,3
Kesepadanan nilai
9,1
Suasana
8,3
Pelayanan
7,2
Internet
5,2
Keseluruhan 7,2 Bagus
Berdasarkan 1.061 ulasan
Lokasi
9,3
Kesepadanan nilai
9,1
Suasana
8,3
Pelayanan
7,2
Internet
5,2

Sri Manja Boutique Hotel - Kuantan
Peringkat 9
7,2
Bagus 7,2
Berdasarkan 1.061 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 531.522

Lokasi
7,8
Pelayanan
5,6
Sarapan
5,4
Kamar
4,3
Suasana
2,8
Keseluruhan 7,2 Bagus
Berdasarkan 764 ulasan
Lokasi
7,8
Pelayanan
5,6
Sarapan
5,4
Kamar
4,3
Suasana
2,8
Lokasi
7,8
Pelayanan
5,3
Kenyamanan
3,7
Kamar
3,6
Kebersihan
1,1
Lokasi
7,6
Kamar
3,3

Oke 5,8
Kontra: Sink tersumbat.
Hebat 8,8
Pro: Parkir bnyak...lokasi terbaik
Kontra: Tiada tiada tiada
Hebat 10,0
Pro: Lokasi hotel sangat dekat dengan kedai makan.
Oke 5,0
Kontra: Tv x function. Kena bgth receiptionist utk baiki. Aliran air toilet slow. Sampaikan semasa mandi air bertakung. Towel buruk. Siap ada color turun color dr kain lain ( tompok merah2). Plug air tercabut. Very poor la. Kenapa x baiki smua dulu sebelum customer check in?
Hebat 9,6
Pro: Kedudukannya di tengah2 mall, masjid dll
Shahzan Inn Kuantan - Kuantan
Peringkat 10
7,2
Bagus 7,2
Berdasarkan 764 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 398.642

Keseluruhan 0,0 Kurang
Berdasarkan 0 ulasan
King's Hotel - Kuantan
Peringkat 11
0,0
Kurang 0,0
Berdasarkan 0 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 250.997

Suasana
8,2
Lokasi
6,7
Fasilitas
6,4
Kamar
5,9
Sarapan
4,6
Keseluruhan 6,9 Bagus
Berdasarkan 1.840 ulasan
Suasana
8,2
Lokasi
6,7
Fasilitas
6,4
Kamar
5,9
Sarapan
4,6
Suasana
8,0
Lokasi
7,1
Kamar
5,7
Sarapan
4,4
Pelayanan
2,8
Kamar
5,1
Kenyamanan
4,9
Sarapan
4,3
Kebersihan
3,6
Pelayanan
3,1
Lokasi
6,4
Kamar
5,2
Kenyamanan
4,9
Pelayanan
3,0
Kamar
5,2

Hebat 9,2
Pro: Tempat yang strategik , mudah untuk ke bandar Kuantan. Terbaikk.. saya dah 2 kali menginap di hotel ini. Akan datang kalau ke Kuantan lagi saya akan memilih untuk menginap di Arena Batik Boutique Hotel lagi!!!
Oke 5,8
Kontra: Selimut ada kesan darah dan lantai masih ada sisa-sisa pasir.. Serta.. Gambar dalam booking.com tidak sama dengan yang nyata..
Bagus 6,3
Kontra: 1. Bed - Mereka gabungkan two single bed 2. Towel - Towel yang kami dapat kekuningan dan kotor. 3. Light in the room- Limited, dark. Tak sesuai untuk yang bawa baby seperti kami. 4. Space in the room - Very small.
Hebat 10,0
Pro: perabut dan tilam
Kontra: parking
Bagus 7,5
Pro: Nasi lemak sedap
Arenaa Batik Boutique Hotel - Kuantan
Peringkat 12
6,9
Bagus 6,9
Berdasarkan 1.840 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 428.171

Lokasi
8,8
Pelayanan
5,7
Kamar
4,4
Sarapan
3,9
Suasana
3,1
Keseluruhan 6,8 Bagus
Berdasarkan 771 ulasan
Lokasi
8,8
Pelayanan
5,7
Kamar
4,4
Sarapan
3,9
Suasana
3,1
Lokasi
8,9
Pelayanan
6,1
Kamar
4,0
Kebersihan
2,3
Kamar
3,0

Bagus 7,1
Kontra: tuala tak bersih, ada kesan tompok. bath tub ade tompok.
Hotel Grand Continental Kuantan - Kuantan
Peringkat 13
6,8
Bagus 6,8
Berdasarkan 771 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 501.993

Pelayanan
7,1
Kesepadanan nilai
5,5
Kolam
3,6
Makanan
2,1
Sarapan
1,7
Keseluruhan 6,2 Bagus
Berdasarkan 357 ulasan
Pelayanan
7,1
Kesepadanan nilai
5,5
Kolam
3,6
Makanan
2,1
Sarapan
1,7

Sempurna Resort - Kuantan
Peringkat 14
6,2
Bagus 6,2
Berdasarkan 357 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 413.406

Kenyamanan
8,1
Lokasi
6,7
Kamar
6,0
Sarapan
5,2
Kebersihan
2,8
Keseluruhan 5,8 Oke
Berdasarkan 297 ulasan
Kenyamanan
8,1
Lokasi
6,7
Kamar
6,0
Sarapan
5,2
Kebersihan
2,8

City Times Hotel - Kuantan
Peringkat 15
5,8
Oke 5,8
Berdasarkan 297 ulasan
Detail
Ulasan
Rp 383.877

FAQ ketika memesan hotel dekat Bandara Kuantan

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Kuantan?

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Kuantan untuk malam ini?

Berapa harga hotel murah dekat Bandara Kuantan untuk akhir pekan ini?

Bagaimana saya bisa menemukan hotel dekat Bandara Kuantan?

Saran penginapan di Kuantan?

Peta Hotel amat berguna dalam menemukan tempat menginap yang tepat di Kuantan, dengan cara menyajikan info seberapa dekat berbagai hotel ke tempat aktivitas utama

Akomodasi

Bandara di Kuantan